Best lezer,

Het succes is mooi. We werken met een groep fantastische vrijwilligers. Onze mensen timmeren al ruim 2.5 jaar lang keihard aan de weg, maar inmiddels lopen we ook al een tijdje tegen onze grenzen aan. Vooral de bestellingen en vragen per mail kosten enorm veel tijd en door de groei hebben we die tijd niet meer.

Door de drukte zijn wij genoodzaakt om de volgende keuzes te maken, die vanaf heden gelden:
• Informatie aanvragen via de mail is tijdelijk niet meer mogelijk.
• Informatie inwinnen kan alleen nog via het forum www.suvernuver.org/forum, de Facebook-groep (Medical) Social Club(s) Nederland www.facebook.com/groups/352815794912884/ en tijdens de inloopmiddagen op de clubs zelf (de openingstijden staan onderaan dit bericht).
• Er kan alleen nog via het bestel pagina olie worden besteld.
https://www.suvernuver.org/bestelpagina
• Oliebestellingen en informatieverzoeken die binnenkomen via het e-mailadres van de administratie, worden verwijderd.

We benadrukken nogmaals dat 90 procent van de vragen beantwoord wordt op het forum: www.suvernuver.org/forum. Daar is ingelogd met de zoekfunctie op trefwoord bijna alle info te vinden. Als u het antwoord op uw vraag hier niet vindt, kunt u deze op het forum stellen, langskomen op de informatiemiddagen of bij uitzondering stellen aan de Facebook-groep: (Medical) Social Club(s) Nederland www.facebook.com/groups/352815794912884/.

Met vriendelijke groet,

Het team van Stichting Suver Nuver

Website: www.suvernuver.org
Algemeen e-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Forum: www.suvernuver.org/forum
Facebook-groep: (Medical) Social Club(s) Nederland Stichting Suver Nuver
www.facebook.com/groups/352815794912884/