EXTRA INFORMATIE:

Best lezer,

Het succes is mooi. We werken met een groep fantastische vrijwilligers. Onze mensen timmeren al ruim 2 jaar lang keihard aan de weg, maar inmiddels lopen we ook al een tijdje tegen onze grenzen aan. Vooral de bestellingen en vragen per mail kosten enorm veel tijd en door de groei hebben we die tijd niet meer.

Door de drukte zijn wij genoodzaakt om de volgende keuzes te maken, die vanaf heden gelden:
• Informatie aanvragen via de mail is tijdelijk niet meer mogelijk.
• Informatie inwinnen kan alleen nog via het forum forum.socialclub.frl, de Facebook-groep (Medical) Social Club(s) Nederland www.facebook.com/groups/352815794912884/ en tijdens de inloopmiddagen op de clubs zelf (de openingstijden staan onderaan dit bericht).
• Er kan alleen nog via het ledenportaal olie worden besteld.
• Leden die hun loginnaam van het ledenportaal niet meer weten, kunnen die terugvinden in de eerste bevestigingsmail van de inschrijving in het ledenportaal.
• Proefzakjes kunnen nog op twee manieren worden aangevraagd. Allereerst door persoonlijk langs te komen tijdens de inloopdagen. Ook kunt u een aan uzelf gerichte envelop in een gefrankeerde envelop naar ons adres in Leeuwarden sturen. Een begeleidende brief is niet nodig.
• Oliebestellingen en informatieverzoeken die binnenkomen via het e-mailadres van de administratie, worden verwijderd.

We benadrukken nogmaals dat 90 procent van de vragen beantwoord wordt op het forum: forum.socialclub.frl. Daar is ingelogd met de zoekfunctie op trefwoord bijna alle info te vinden. Als u het antwoord op uw vraag hier niet vindt, kunt u deze op het forum stellen, langskomen op de informatiemiddagen of bij uitzondering stellen aan de Facebook-groep: (Medical) Social Club(s) Nederland -Stichting Suver Nuver www.facebook.com/groups/352815794912884/.

Met vriendelijke groet,

Het team van Stichting Suver Nuver

Website: www.suvernuver.org
Forum: forum.socialclub.frl
Facebook-groep: (Medical) Social Club(s) Nederland -Stichting Suver Nuver
www.facebook.com/groups/352815794912884/

CONTACT FORMULIER

E-mail(*)
Invalid email address.

Naam
Invalid Input

Uw vraag
Invalid Input

(*)

Vernieuw Invalid Input