nlendeples

De THC in de wietolie versterkt de werking van opiaten enorm, zodat handhaven van de normale dosis opiaat samen met de wietolie echt teveel van het goede zal worden! Buiten dat went het lichaam heel snel aan de versterkte dosis opiaat, zodat men nog erger verslaafd raakt dan men al is. Het is daarom sterk aan te raden om de dosis van het opiaat direct drastisch te verlagen, het beste is te halveren. Het halveren betreft hier echt de dosis, dus in mgr. of ml. niet het aantal malen dat men een dosis neemt. Het opiaat NIMMER direct volledig stoppen. Vervolgens de wietolie rustig gaan opbouwen tot het gewenste effect. 
Mocht ondanks drastisch verlagen van het opiaat de persoon toch last krijgen van hallucinaties of misselijkheid, dan de dosis van het opiaat verder verlagen, NIET de wietolie!

Zodra er een goede balans gevonden is tussen opiaat en wietolie, kan begonnen worden met verder afbouwen, waarbij de wietolie desgewenst iets verhoogd mag worden. Het zal even doorbijten zijn om de juiste balans te vinden, maar het is 't echt waard om van de schadelijke medicatie af te komen! 

Voor het afbouwen van verslavende medicatie geldt; Hoe langer u het hebt gebruikt, hoe meer tijd u moet nemen om af te bouwen. Eigenlijk overbodig om te zeggen het afbouwen in goed overleg te doen met arts of apotheker.

Wietolie hoeft u ook na lange tijd niet af te bouwen, het is niet verslavend.